EXIAS Medical razvija, proizvaja in prodaja medicinsko tehnične proizvode iz področja in-vitro diagnostike. Kot proizvajalec merilnih sistemov in pripomočkov postavlja nove standarde na področju zmogljivosti, uporabnosti in upravljanja podatkov. Delujejo tudi kot OEM partner za ponudnike na področju klinične kemije.

Namen njihovih proizvodov je ohranjanje življenja naših pacientov. Zaradi tega so pacientove zahteve postavljene v središče njihove aktivnosti in dejavnosti. Prizadevajo si, da bi svoje poslanstvo uresničili z največjo odgovornostjo in trajnostnim razvojem poslovnih aktivnosti. Kot uspeh v prvi vrsti definirajo zmožnost razvoja tehnično dovršenih rešitev. V tem vidimo temelj našega dolgoročnega poslovnega uspeha.

Imajo dolgoletne izkušnje v industriji medicinskih pripomočkov in in vitro diagnostiki. Njihova moč je združiti to znanje v multidisciplinarni pristop, s katerim učinkovito rešujejo zapletene izzive. Razvijanje tržnih in ekonomičnih izdelkov, ki delujejo dobro, je njihova strast. Za doseganje le-tega uporabljajo profesionalne metode s katerimi pokrivajo vsa področja razvoja medicinskih pripomočkov.

Politika kakovosti

Njihov cilj je ohranjati človeška življenja z inovativnimi, kakovostnimi in zanesljivimi izdelki. Izdelki podjetja EXIAS Medical pomagajo zdravstvenim strokovnjakom pri odločanju o življenjskih in življenjsko pomembnih odločitvah.

Zavezani so k nenehnemu spremljanju in izboljševanju naših postopkov. Da bi to zagotovili, smo njihov sistem vodenja kakovosti certificirali po normi EN ISO 12385.

Poleg tega je njihov cilj trajnostno, ekološko in kakovostno izvajati in upoštevati vse ustrezne procese in predpise - da bi to dosegli, se nenehno osredotočajo na varnostne zahteve in predpise o varovanju zdravja

Upravljanje kakovosti je potrdilo podjetje TÜV Süd.

Certifikat

pdf ISO 13485